
Sian suolet
Sian ohutsuolta käytetään pääasiassa grillimakkaran, verimakkaran, ryynimakkaran ja lenkkimakkaran kuorina. Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus on 100 yardia eli n. 91 m. Niput ovat pakattu verkkopussiin, jossa on kaliiberista riippuen 2 – 5 nippua. Suurin osa sian ohutsuolista ovat tuubitettuja eli suoli on rypytetty joustavan muoviliuskan päälle helpottamaan suolen siirtämistä ruiskun täyttöputkelle. Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Sian ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.
Valikoimassamme olevat sian ohutsuolet ovat alkuperämaaltaan Saksa tai Kiina.
Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:
Kaliiberi kg keskimäärin
28/30 …………………………… 48 kg/nippu
30/32 ……………………………..52 kg/nippu
32/35………………………………60 kg/nippu
35/38………………………………70 kg/nippu
Toimitamme sian ohutsuolia muovitynnyreihin tai – astioihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 2 – 220 nippua kerrallaan. Valikoimassamme on myös kotimakkaran valmistajille hyvin soveltuva pieni muovipurkki jossa on n.10 metriä sian ohutsuolta.
Lampaan suolet
Lampaan ohutsuolta käytetään pääasiassa nakkimakkaran, siskonmakkaran, raakamakkaran ja bratwurstien kuorina. Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus on 100 yardia eli n. 91 m. Niput ovat pakattu verkkopussiin, jossa on kaliiberista riippuen 2 – 5 nippua. Suurin osa lampaan ohutsuolista ovat tuubitettuja eli suoli on rypytetty joustavan muoviliuskan päälle helpottamaan suolen siirtämistä ruiskun täyttöputkelle. Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Lampaan ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.
Valikoimassamme olevat lampaan ohutsuolet ovat alkuperämaaltaan Uusi-Seelanti tai Australia.
Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:
Kaliiberi kg keskimäärin
18/20 …………………………….. 15 kg/nippu
20/22 ………………………………18 kg/nippu
21/23……………………………….21 kg/nippu
22/24……………………………… 24 kg/nippu
23/25……………………………… 27 kg/nippu
24/26………………………………30 kg/nippu
26/28………………………………36 kg/nippu
Toimitamme lampaan ohutsuolia muovitynnyreihin tai – astioihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 2 - 500 nippua kerrallaan.
Naudan suolet
Naudan ohutsuolta käytetään pääasiassa lenkkimakkaran ja hevosmakkaran kuorina. Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus vaihtelee kaliiberista riippuen 18 - 90 m. Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Naudan ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.
Valikoimassamme olevat naudan ohutsuolet ovat peräisin Etelä-Amerikasta.
Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:
Kaliiberi kg keskimäärin
32/35 ………………………………22 kg/30 metriä
40/43………………………………36 kg/30 metriä
Toimitamme naudan ohutsuolia muovitynnyreihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 30 – 310 nippua kerrallaan.
Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu naudan pohjukesuoli. Pohjukesuolta käytetään yleisimmin Berliinin- ja Kyrönmakkaran valmistuksessa.
Pohjukesuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Naudan pohjukesuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.
Pohjukesuolen kaliiberi on 95/115 mm. Yhteen pohjukkeeseen mahtuu n. 4-5 kg makkaramassaa.
Pohjukkeet ovat peräisin Etelä-Amerikasta
Toimitamme naudan pohjukesuolia muovitynnyreihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 5 – 1100 kappaletta kerrallaan.