Luonnonsuolet

Proud_Member_Logo

Sian suolet

Sian ohutsuolta käytetään pääasiassa grillimakkaran, verimakkaran, ryynimakkaran ja lenkkimakkaran kuorina.  Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus on 100 yardia eli n. 91 m.  Niput ovat pakattu verkkopussiin, jossa on kaliiberista riippuen 2 – 5 nippua. Suurin osa sian ohutsuolista ovat tuubitettuja eli suoli on rypytetty joustavan muoviliuskan päälle helpottamaan suolen siirtämistä ruiskun täyttöputkelle.  Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Sian ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.

Valikoimassamme olevat sian ohutsuolet ovat alkuperämaaltaan Saksa tai Kiina.

Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:

Kaliiberi                               kg keskimäärin

28/30 …………………………… 48 kg/nippu

30/32 ……………………………..52 kg/nippu

32/35………………………………60 kg/nippu

35/38………………………………70 kg/nippu

Toimitamme sian ohutsuolia muovitynnyreihin tai – astioihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 2 – 220 nippua kerrallaan. Valikoimassamme on myös kotimakkaran valmistajille hyvin soveltuva pieni muovipurkki jossa on n.10 metriä sian ohutsuolta.

Lampaan suolet

Lampaan ohutsuolta käytetään pääasiassa nakkimakkaran, siskonmakkaran, raakamakkaran ja bratwurstien kuorina.  Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus on 100 yardia eli n. 91 m.  Niput ovat pakattu verkkopussiin, jossa on kaliiberista riippuen 2 – 5 nippua. Suurin osa lampaan ohutsuolista ovat tuubitettuja eli suoli on rypytetty joustavan muoviliuskan päälle helpottamaan suolen siirtämistä ruiskun täyttöputkelle.  Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Lampaan ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.

Valikoimassamme olevat lampaan ohutsuolet ovat alkuperämaaltaan Uusi-Seelanti tai Australia.

Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:

Kaliiberi                               kg keskimäärin

18/20 …………………………….. 15 kg/nippu

20/22 ………………………………18 kg/nippu

21/23……………………………….21 kg/nippu

22/24……………………………… 24 kg/nippu

23/25……………………………… 27 kg/nippu

24/26………………………………30 kg/nippu

26/28………………………………36 kg/nippu

Toimitamme lampaan ohutsuolia muovitynnyreihin tai – astioihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 2 - 500 nippua kerrallaan.

 

Naudan suolet

Naudan ohutsuolta käytetään pääasiassa lenkkimakkaran ja hevosmakkaran kuorina.  Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus vaihtelee kaliiberista riippuen 18  - 90 m. Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Naudan ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.

Valikoimassamme olevat naudan ohutsuolet ovat peräisin Etelä-Amerikasta.

Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:

Kaliiberi                               kg keskimäärin

32/35 ………………………………22 kg/30 metriä

40/43………………………………36 kg/30 metriä

 

Toimitamme naudan ohutsuolia muovitynnyreihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 30 – 310 nippua kerrallaan.

 

Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu naudan pohjukesuoli. Pohjukesuolta käytetään yleisimmin Berliinin- ja Kyrönmakkaran valmistuksessa.

Pohjukesuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Naudan pohjukesuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.

Pohjukesuolen kaliiberi on 95/115 mm. Yhteen pohjukkeeseen mahtuu n. 4-5 kg makkaramassaa.

Pohjukkeet ovat peräisin Etelä-Amerikasta

Toimitamme naudan pohjukesuolia muovitynnyreihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 5 – 1100 kappaletta kerrallaan.